2015-07-18 09:22:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma igazi csodákat élhet meg

Napi horoszkóp július 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A hétvége igazán jól fog alakulni, végre teljesen kipihenheti magát. Most szinte biztosan lesz egy olyan találkozása, ami pozitív fordulatokat tartogat önnek! Talán egy régi szerelem éled újra…

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most egy kicsit szeretne elzárkózni az élet elől. Kár, mert van egy kedves ember a környezetében, aki többet szeretne öntől a barátságnál. Az is elképzelhető, hogy ma találkozik valakivel, aki illik önhöz, ám nem veszi észre, mert annyira befelé figyel… Nyissa meg a szívét!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ez lesz a hét legszebb napja, ma a legjobbak a kilátásai a szerelemre. Túlárad Önben az életöröm, ezt a környezetében élők is érzékelik!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars még a Rák jegyében áll, emiatt a hétvége nem alakul annyira kellemesen. Fogadja el a kínálkozó lehetőségeket, lehet ez egy telefonhívás, váratlan vendégek érkezése, meghívás egy izgalmas rendezvényre… Az ismeretlen személyekkel azonban legyen óvatos!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma igazi csodákat élhet meg, és olyan szerencsés lehet, hogy ujjongani fog tőle! A Vénusz helyzete miatt ön most igazán jó formában van, szép pillanatokat élhet át a szerelemben is! Este ne maradjon otthon, menjen szórakozni!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Találkozzon a barátaival. Váratlanul felmerülő probléma esetén próbálja meg észérvekkel meggyőzni a többieket. Alkalmas a mai nap arra is, hogy tisztázzon egy vitás kérdést. A Merkúr támogatja ezeket a mély beszélgetéseket.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagyon boldoggá teheti valaki önt ezen a napon. A legjobb, ha a kedvesével tölti a hétvégét, igazán szép élményekben lehet részük.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz még a Skorpió jegyében áll. A mai nap sem mentes a nyugtalanságtól és a súrlódásoktól. Mielőtt elhagyja a lakást, ellenőrizzen mindent, ajtót, ablakokat, gáztűzhelyet!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz a 12. házban áll – ez egy igazán nehéz napnak ígérkezik! Minden türelmére és lelkierejére szüksége lesz, hogy átvészelje. Valamelyik családtagjával komoly összetűzésbe kerülhet.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sajnos ezen a hétvégén is elég sokat idegeskedik. Nem mindenki olyan megbízható, mint ön, ezt is számításba kellene vennie. Estére lenyugodnak a kedélyek, és végre tud pihenni is.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Örömet és könnyedséget érez magában. Ezernyi jó ötlete lesz, melyek mind megvalósításra várnak. Este mindenképpen menjen el szórakozni. Ha Ön egyedülálló, különleges emberekkel fog megismerkedni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nem igazán tud tervezni erre a napra. A legjobb, ha meg sem próbálja, fogadja el a dolgokat úgy, ahogyan vannak. Este egy kellemes beszélgetéssel zárhatja ezt a napot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: